Ponta, fotografie cu Dragnea. Liderul PSD, prima reacție

Dragnea
Dragnea

Victor Ponta a publicat o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al SRI, George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Luni seară, la Antena 3, Liviu Dragnea a oferit o primă reacție legată de acest subiect.

 

Iată declarațiile lui Liviu Dragnea, liderul PSD, luni seară, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea: „Habar n-am dacă fotografia de aseară este reală sau nu. Securiștii sunt în stare de orice. Eu nu am ascuns niciodată faptul că m-am întâlnit cu Maior, cu Coldea. Din ce îmi aduc aminte, cred că atunci era vorba de un eveniment, ziua SRI-ului. Erau cred că peste 100 de oameni la eveniment: membrii Guvernului, conducerile de la Parchete, de la ÎCCJ. (...) Primeam invitație și mergeam. Mâine, poimâine poate să apară o poză cu mine și Gabi Vlase. 

(...) Sunt metode securiste. (...) Să scoată toate pozele. Nu erau evenimente ascunse, era un fotograf de la SRI, care făcea poze tututor. (...) Faptul că am poze stând de vorbă cu unul și cu altul nu mă compromite pe mine. Nu văd de ce nu le dau pe toate. Eu am primit astfel de amenințări”.

Dragnea a mai spus că tot guvernul, dar și judecători sau procurori de rang înalt mergeau la petrecerile informale organizate de SRI după parada 1 Decembrie. El a explicat că apar poze cu liderii PSD pentru că a deranjat statul subteran. ”Ne făceau poze la petreceri și dosare în spate. Au fost și liberali, toți liderii marcanți, la aceste manifestări semi-informale. Când vor avea ceva cu PNL, securiștii vor scoate pozele cu peneliști”, a spus Dragnea.

(w670)

Întrebat de ce au scos aceste fotografii acum, liderul PSD a declarat: „Nimic nu e întâmplător, după părerea mea. Acum câteva luni, Manda a început să vorbească din ce în ce mai serios despre protocoale și despre multe alte afirmații date de tot felul de oameni care au fost la comisii și continuă să vină. (...) Se agită foarte mult pentru că am spus răspicat că vom purcede foarte serios la modificarea legilor. Vor să decredibilizeze mesajul meu în lupta pentru destructurarea statului paralel”.

„Eu cred că nu (n.r. întrebat dacă va fi doborât). Ei sunt disperați”, a mai zis Liviu Dragnea. „PSD va avea puterea să meargă mai departe”, a punctat liderul PSD.

„Noi am deschis toate fronturile, suntem sub un asediu turbat. (...) Ușa mea este deschisă pentru dialog”, a mai spus Dragnea.

Citește și: Ponta răspunde provocării lui Dragnea: Scot toate pozele. Una pe zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel