Ponta, felicitări "călduroase" pentru Iohannis și Guvernul Cioloș

Fostul premier Victor Ponta lansează noi critici la adresa președintelui Klaus Iohannis și a guvernului condus de Dacian Cioloș pentru ceea ce se întâmplă în sistemul național de energie și le transmite ironic "felicitări călduroase pentru mărețele realizări". În plus, fostul prim-ministru are o recomandare tăioasă pentru copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

"Incompetența ucide", Domnule Iohannis! Calculați cât a pierdut fiecare român din acest 1 miliard de euro și din toată (in)activitatea "Guvernului Meu" de tehnocrați!

Adăugați faptul că mai pierdem în 2016 doar în zona energiei marile proiecte:

- grupurile 3 și 4 de la Cernavodă - 5 miliarde dolari;
- noul grup pe cărbune de la Rovinari - 1 miliard dolari;
- proiectul energetic de la Tarnița - 1.2 miliarde de dolari;
- cablul submarin de transport energie România-Turcia - 800 milioane euro;
- listarea "Hidroelectrica" - minim 500 milioane euro.

Ce fac în schimb tehnocrații!? Bagă în faliment Compania Energetică Hunedoara și Compania Energetică Oltenia - ca să importăm energie din Cehia și Ungaria.

Felicitări călduroase mult-iubitului și stimatului Președinte și "Guvernului său" pentru aceste "mărețe realizări" în sistemul național de energie!", a scris, miercuri, pe pagina sa de socializare, Victor Ponta, care face trimitere la o analiză a Ziarului Financiar, potrivit căreia, statul român a pierdut un miliard de euro din participaţiile la Nuclearelectrica şi Romgaz.

Citește și: Ponta, Dragnea, Tăriceanu, acuzații ȘOC. Codrin Ștefănescu: Gorghiu vine cu bombe

Victor Ponta își încheie postarea cu un post-scriptum adresat liderului liberal Alina Gorghiu: "PS - tovarășă Gorghiu Dej, ia niște calmante să nu sari iarăși la glezne!".

În urmă cu o zi, la aniversarea a 141 de ani de la înființarea PNL, la Hanul Gabroveni, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat acuzații grave la adresa lui Victor Ponta, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, susținând că cei trei politicieni ar pregăti suspendarea președintelui Klaus Iohannis, "iar lupta anticorupție se va dilua, pas cu pas, cu ei în fruntea României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel