Ponta face haz de necaz, după declarațiile lui Blaga: Așa da

Fostul premier Victor Ponta reacționează față de afirmațiile recente ale copreședintelui PNL, Vasile Blaga, potrivit cărora liberalii care vor candida pe locuri eligibile la alegerile parlamentare trebuie să susțină și campania electorală, pentru că "nu vine un avion de pe Luna să aducă bani la PNL".

"Asa da - este totul in regula / aduci bani la PNL in campania electorala si te pun oamenii pe liste!!!

Totul curat si legal ! Doar nu a zis Blaga sa participi la o Conferinta la care fostul Premier David Cameron tine un speech la o Universitate din Bucuresti de la care a primit titlul de "Doctor Honoris Causa" ( dupa ce s-a vazut cu Ciolos la Guvern)
Fac si eu haz de necaz - ma ajuta la cafeaua de duminica dimineata! Luni o sa imi beau cafeaua la Sectia 6 Politie", a scris, duminică, pe pagina sa de socializare, Victor Ponta. 

Reacția fostului premier vine după ce Vasile Blaga a declarat, vineri, în cadrul Școlii de Vară a PNL de la Eforie Nord, că politicienii care vor candida pe liste eligibile vor contribui și la susținerea financiară a campaniei electorale: "Cum, cu cât, public va fi, ca să nu fie nicio discuție, exact cum am făcut-o și la alegerile locale. (...) Și la campania centrală, că nu vine un avion de pe Lună să aducă bani la PNL", a subliniat Blaga, citat de ziare.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel