Ponta, exercițiu de imaginație: Ce ar face Clotilde Armand dacă s-ar întâlni cu un șobolan

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, s-a întâlnit, recent, cu un urs, în drumul său spre București. Pornind de la acest subiect, Victor Ponta a făcut referire la Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

„M-am văzut azi cu cineva. Nu pot să-i dau numele. Mi-a zis: ai văzut că ministrul Mediului s-a întâlnit cu un urs. Zice: îți dai seama, în București, dacă doamna Clotilde Armand se întâlnește cu un șobolan?! Ce face?! Trebuie doar să iasă pe stradă, se întâlnește cu șobolanul imediat! Nu trebuie să umble ca ministrul Mediului prin cine știe ce zone. În Sectorul 1!”, a spus Victor Ponta, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu. 

„Vorbim despre sectorul cel mai bogat. Firmele au aici sediile”, a adăugat Victor Ponta. 

„Cum era cu... vin ei și revoluționează politica? Chiar au revoluționat-o...”, a mai spus Victor Ponta. 

Ministrul Mediului s-a întâlnit cu un urs pe drumul de la Covasna spre București

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, s-a întâlnit, luni, în Covasna, cu un urs, în drumul său spre București.

„În drum spre București m-am întâlnit cu acest urs în localitatea Bixad, Covasna. Nu s-a speriat de mașini și nici de oamenii trecători”, a anunțat, pe Facebook, Tanczos Barna.

El a precizat că, potrivit proiectului de ordonanță și a procedurilor aferente, dacă „animalul a fost observat ocazional în intravilan” sau „animalul nu se retrage la observarea oamenilor”, acest eveniment va putea fi clasificat cu risc redus și se va putea interveni pe baza procedurii de intervenție: prin „îndepărtarea prin alungare” din intravilanul localității.

Ministrul Mediului a discutat, în weekend, cu familia unui bărbat care a fost atacat de urs în localitatea Tulgheș, din județul Harghita. Tanczos a spus atunci că a fost a cincea oară în ultimele trei săptămâni când oameni au fost spitalizați într-o stare critică în urma unor atacuri ale urșilor și că proiectul de act normativ privind intervenția este gata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel