Ponta: Evident că am rețineri față de numirea lui Rareș Bogdan la TVR

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că liberalii sunt cei care vor face propunerea pentru funcția de președinte-director al Societății Române de Televiziune, dar că aceștia nu au avansat încă un nume oficial. La nivel neoficial însă, PNL a transmis că vrea să-l numească pe jurnalistul Rareș Bogdan, în legătură cu care premierul a precizat că are "rețineri".

"Propunerea va aparține colegilor liberali. Nu știu să existe o propunere oficială, dar există o propunere neoficială. Dacă colegii liberali o vor face, o s-o discutăm atunci", a spus Ponta.

Întrebat dacă propunerea neoficială este jurnalistul Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii "Jocuri de putere", Ponta a confirmat. Mihai Gâdea a continuat prin a-l întreba dacă are rețineri cu privire la persoana lui Rareș Bogdan.

"Evident că am rețineri, dar nu cred că este corect să vorbim despre un alt jurnalist", a răspuns prim-ministrul.

Șeful Guvernului a explicat că schimbarea conducerii TVR vine într-un moment delicat pentru televiziunea publică, care anul trecut a scăpat de colapsul financiar după ce a luat un împrumut foarte mare. Ponta a punctat că își dorește ca TVR să cheltuiască mai puțin în viitor și să aibă un impact mai puternic pe piață.

Surse citate de presă spun că PSD vrea să-l numească la conducerea televiziunii publice pe Valentin Nicolau, fost șef al instituției, actual membru al Consiliului de Administrație al SRTv, care va fi înlocuit după ce Parlamentul a respins raportul de activitate al Societății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel