Ponta: Este posibil ca violenţele să fie provocate de oamenii lui Băsescu

Ponta
Ponta

Victor Ponta, a declarat, luni seară, că se aştepta ca Traian Igaş să demisioneze din fruntea MAI, pentru modul cum a gestionat protestele din Capitală.

"Astăzi, din păcate, Guvernul, PDL, s-a dovedit un partid autist, un partid surd la tot ceea ce se întâmplă, nu au dat niciun răspuns la întrebările oamenilor, nu au venit cu nicio soluţie la ceea ce se întâmplă în acest moment (...) Este important să ne arătăm solidaritatea faţă de oamenii care protestează în mod democratic, este normal să fim îngrijoraţi pentru provocările şi violenţele care n-au nicio legătură nici cu opoziţia, nici cu cei care au demonstrat democratic şi e foarte posibil să fie transmise de către, sau provocate tocmai de către oamenii regimului Băsescu, pentru a încerca să compromită demonstraţiile democratice", a susţinut Ponta.

El a precizat că USL continuă campanie de strângere de semnături on-line pentru suspendarea şefului statului. "Ne continuăm acţiunea de strângere de semnături on-line, pentru suspendarea preşedintelui. În mai puţin de 24 de ore, pentru mine este un caz fără precedent, aproape 40 de mii de români au semnat deja această petiţie", a spus preşedintele PSD.

Ponta a fost întrebat dacă reprezentanţii USL nu vor participa la proteste, în mod structurat, până miercuri, când are loc şedinţa operativă a Uniunii pe această temă. "Nu, nu noi le organizăm, liderii, şi dnul Antonescu şi eu am ezitat să mergem chiar în Piaţă pentru a nu fi acuzaţi că vrem să politizăm o mişcare care chiar este a oamenilor, nu a fost pornită sau întreţinută de către USL", a replicat el.

Citește și:

USL a început o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel