Ponta, APEL la responsabilitate către Băsescu

ponta_basescu_s_83849700
ponta_basescu_s_83849700
Premierul Victor Ponta a făcut, joi, apel la responsabilitate către Traian Băsescu.  

"Anunț sprijinul total pe care Guvernul îl acordă tuturor investitorilor în economie, fie români sau străini, deoarece aceștia au contribuit în 2013 la creșterea economică, relansarea economică, crearea de locuri de muncă și cred că România trebuie să arate în continuare ca o țară care primește și sprijină investițiile de toate tipurile", a declarat premierul.

Victor Ponta a adăugat că "Am simțit nevoia să dau acest mesaj public și să fac un apel la responsabilitate de la factorii politici, începând cu Traian Băsescu, care atacă în mod constant investitorii mari din România. După atacurile constante la adresa KazMunaiGaz, a urmat acea declarație absolut iresponsabilă legată de Dacia Renault, despre care spunea că va pleca din România, în condițiile în care compania a precizat foarte clar că România e o țară cheie în ansamblul mondial al companiei. Am văzut un ultim atac împotriva unei companii mondiale, Huawei, cu care guvernul a semnat un memorandum de principiu pentru sprijinirea investițiilor".

Premierul a precizat: "Companiile internaționale trebuie să aibă încredere că bătăliile politicianiste sunt lipsite de substanță, că vor avea protejate investițiile în România. (…) Îmi exprim speranța ca declarații politicianiste să fie considerate doar așa cum sunt, declarații cu interes pur politic și care pot afecta interesele angajaților acestor companii, veniturile de la bugetul de stat și interesul public și general al României".

Ponta a conchis: "Fac apel la președinte să nu atace companiile și investitorii din România, pe care îi asigur de sprijinul Guvernului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel