Ponta, după întâlnirea cu Blaga: Nu mai sunt copil nici măcar în politică

La finalul întrevederii, de luni, cu noul președinte al PDL, Vasile Blaga, premierul Victor Ponta a declarat că nu i-a reproşat acestuia afirmaţia la adresa sa, precizând că nu mai este copil nici măcar în politică.

Întrebat dacă i-a reproşat lui Vasile Blaga declaraţia la adresa sa, Ponta a răspuns: "Nu, nu i-am reproşat-o că nu am auzit-o. Dacă vă uitaţi puţin la părul meu care se albeşte în ultimele 50 de zile - aş vrea, dar nu mai sunt copil nici măcar în politică", citează Mediafax.

Referitor la propunerea avansată de către premierul Victor Ponta președintelui Traian Băsescu de a demisiona împreună pentru a fi organizate alegeri anticipate, liderul  PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că "aşa este când laşi copiii să conducă ţara".

"Aşa este când laşi copiii să conducă ţara. Până la urmă, domnul Ponta aruncă încă o petardă, în încercarea evidentă de a ascunde gunoiul sub preş şi a nu răspunde de furt, de plagiat", a precizat Blaga, arătând că este o diversiune a lui Ponta pentru a acoperi faptul că actualul guvern nu a .întreprins nimic pentru economia românească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel