Ponta, după discuția cu Schulz: Reacția mea este nefericită

ponta schulz
ponta schulz

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că a discutat cu președintele PE, Martin Schulz, despre scandalul declanșat de declarațiile lui Elmar Brok. 

Premierul a declarat că a avut o discuție cu Martin Schulz, luni seară. Președintele Parlamentului European l-a sunat pe Victor Ponta, pentru a lămuri situaţia declanşată de declaraţiile parlamentarului Elmar Brok.

"Am înţeles şi am toată încrederea, din ceea ce mi-a spus domnul Schulz, că declaraţia lui Elmar Brok a fost, nu ştiu, fie greşit înţeleasă, fie greşit tradusă în presa română şi că nu se referea la amprentarea tuturor românilor în Germania. În aceste condiţii, evident că am spus că, dacă nu se referă şi nu vorbea domnul Brok de amprentarea românilor, evident că, atunci, şi reacţia mea este nefericită şi regret că am folosit un cuvânt dacă acea situaţie nu exista", a declarat premierul, pentru Mediafax.

Victor Ponta a precizat că "Important pentru mine - şi i-am spus şi preşedintelui Schulz şi a fost de acord - este că nu vom lăsa niciodată nesancţionată o poziţie de acest gen împotriva românilor şi apreciez foarte mult că şi Martin Schulz, şi alţi oameni politici de relevanţă europeană au spus foarte clar că nu este normal şi că nu vor accepta niciodată introducerea unor sisteme antieuropene împotriva românilor, bulgarilor sau a altora".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel