Ponta, după ce a zis Tăriceanu: Decât la 'Iartă-mă' cu Băsescu mai bine cu Viorel și Vulpița la 'Acces Direct'

Ponta / FOTO AGERPRES
Ponta / FOTO AGERPRES

Victor Ponta a reacționat după ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că există discuții pentru o alianță între ALDE, PMP și Pro România, în vederea alegerilor parlamentare. 

'Azi este 1 Aprilie? Eu cu siguranta nu am negociat si NU voi negocia asa ceva vreodata! Sau ma vedeti pe mine pe canapea la “Iarta-ma cu Basescu”?

Decat la “Iarta-ma” cu Basescu mai bine cu Viorel si Vulpita la “Acces Direct”!' a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ce a declarat Tăriceanu

'Din discuțiile pe care le avem și noi în zona politică vă spun că nici Pro România nu este chiar atât de liniștită că intră, nici cei de la PMP. În afară de PSD și PNL nu există o garanție a unui rezultat care să îi facă să stea liniștiți și tocmai de aceea există discuții tatonări între partidele care sunt în acest risc.'

'N-ar fi chiar ciudată o colaborare Pro România - ALDE. Anul trecut am convenit să-l susținem împreună pe Mircea Diaconu, deci avem ceva experiență. Să nu uităm că eu ca premier am colaborat foarte bine cu Victor Ponta. Ar fi chiar interesant de văzut cum ar funcționa o alianță între doi foști prim-miniștri, care au sufientă experiență și rezultate', a spus Tăriceanu, într-un interviu la Gândul Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel