Ponta: Dreapta lui Diaconescu și a lui Macovei, un caraghioslâc

Victor-Ponta-justitie dc
Victor-Ponta-justitie dc

Ideea reformării dreptei de către Cristian Diaconescu, fost pesedist, și de Monica Macovei, fostă procuroare ceaușistă, îl amuză pe Victor Ponta. Premierul spune că dreapta înseamnă PNL, partid care acum profită din plin de acest caraghioslâc. Ponta spune că tocmai acest amestec este farmecul "așa-zisei drepte din România". 

"Nu pot să nu consider caraghios faptul că cei care vorbesc toată ziua de dreapta ba e o tânără speranţă de la UTC, ba e un fost coleg de la PSD. Mie mi se pare extrem de caraghios cum toţi oamenii de la PCR, de la PSD sunt reformatorii dreptei. Hai să fim serioşi. Dreapta înseamnă azi PNL. Asta e realitatea şi cred că e bine aşa", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Mișcarea Populară-farmecul așa-zisei drepte din România

Întrebat despre șansele pe care le dă Mișcării Populare, premierul spune că: "Poate ceva de stânga, că ştiu că domnul Diaconescu acum doi ani făcuse UNPR să-l înscrie în PES". El a adăugat "Sunt nişte caraghioşi. Diaconescu a fost un om cu care am colaborat foarte bine şi pe care îl consider în continuare un om de stânga. Faptul că vrea să reformeze dreapta, fiind om de stânga, ţine de farmecul aşa-zisei drepte din România".

Fostă procuroare Ceaușistă reformează dreapta

Cu privire la Monica Macovei, premierul a spus "Mai e o doamnă care a fost procuror pe vremea lui Ceauşescu, nu ca mine pe vremea lui Constantinescu. Doamna de pe vremea lui Ceauşescu, procurorul lui Ceauşescu, vrea să reformeze dreapta. E un caraghioslâc general. Sigur că PNL profită de acest caraghioslâc şi face foarte bine şi mă bucur pentru ei. Sunt partenerii mei, vor fi adversarii mei la un moment dat, în 2016, dar tot mă bucur".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel