Ponta-Dragnea-Tăriceanu, întâlnire de taină. Radu Tudor: I s-ar pregăti un necaz

Radu Tudor
Radu Tudor

Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au avut o întâlnire de taină și, potrivit unor surse citate de Antena 3, Ponta insistă ca fostul liberal să candideze la Primăria București.

Informația a fost prezentată la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, luni, după ce DNA l-a scos pe Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei.

Ponta, Dragnea şi Tăriceanu s-ar fi întâlnit în biroul lui Zgonea ca să discute situaţia nou creată, iar unele surse spun că Ponta ar insista ca Tăriceanu să candideze la Primărie, a anunțat Dana Grecu.

Analistul politic Radu Tudor crede în această variantă - Tăriceanu candidat la Primăria București - și vehiculează o nouă ipoteză.

Pe piață, există și informația că Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, i s-ar "pregăti un necaz", a spus Radu Tudor.

[citeste si]

"Așa vorbesc unii. Se vorbește de mult timp de chestiunea aceasta", a adăugat Radu Tudor, făcând referire și la momentul la care Traian Băsescu, pe atunci președinte, a amenințat-o pe Firea că s-ar putea să nu-și mai găsească soțul (primarul din Voluntari, Florentin Pandele - n.r.) acasă într-o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel