Victor Ponta: "Dragnea e cel mai puternic, de la Ceaușescu încoace"

rovinari-turceni
rovinari-turceni

Victor ponta a făcut mai multe consideraţii privind scena politică actuală, la Realitatea Tv, prilej cu care şi-a spus părerea şi despre liderul PSD, Liviu Dragnea, cât şi despre fostele şi viitoarele guverne.

Fostul premier a anailzat şi dificultăţile apărute în depunerea declaraţiei 600, dar şi a altor măsuri fiscale:

"Unul dintre motivele pentru care l-am criticat pe fostul premier Tudose şi guvernul trecut a fost tocmai catastrofa asta fiscală, căreia i s-a zis în propagandă comunistă: Revoluţia fiscală. N-a fost o revoluţie, a fost o catasrofă, un genocid fiscal. Acum în ianuarie, fost şef al ANAF a zis: 'Vedeţi că o să aveţi câteva sute de mii de oameni nemulţumiţi care până la 31 ianuarie o să depună  declaraţii. O să vedeţi în ianuarie şi chiar martie şi alte efecte'. Între timp, este deja al treilea guvern, dacă deciziile pe chestiuni atât de importante şi atât de sensibile în loc să le ia un grup de specialişti, să le pună în dezbatere, să le anunţe din timp, ci le va lua dl. Dragnea şi dl. Darius Vâlcov, aşa, la o discuţie, seara, după care câte un obedient de ministru sau prim minsitru se repede să le adopte, o să stricăm unul dintre puţinele lucruri  ce mergea bine în România, şi anume sistemul fiscal." a mai susţinut Victor Ponta.

Ponta a vorbit despre modul în care Dragnea îi controlează pe cei din Comitetul Executiv Național și anunță că nu exclude ca, în cazul în care Viorica Dăncilă ar refuza semnarea unei ordonanțe în favoarea liderului PSD, aceasta să fie considerată "omul serviciilor".

"Vom afla că şi doamna Dăncilă e.."

"Orice om normal, care a votat PSD, s-a întrebat: 'Măi Dragnea, ce ai cu Grineanu, apoi Tudose... - Păi e omul seviciilor. 'Pai tu l-ai pus, nu noi.' Eu cred că doamna Dăncilă dacă nu va vrea să semneze o ordonanţă care să îl scape de Dragnea... vom afla că şi doamna Dăncilă e din servicii." a declarat Ponta la Realitatea Tv.

"E mare luptător anti-maghiar, dar s-a dus să taie porcul cu cei de la UDMR, să împartă șoriciul. Are o majoritate pe care o ține cu forța. De aceea, îi trebuie mai multe voturi. Să nu îl mai aud cum se luptă el pentru unitatea românilor, că nu e așa. Pentru domnul Dragnea nu există preț ca să rămână în funcție. E o bătălie strict pentru putere. 2018 a început ca şi 2017, cu o luptă pentru putere. OK, Dragnea e cel mai puternic, de la Ceaușescu încoace. Ce face cu puterea aia? Îi controlează pe cei 40-50 de oameni din CEX, cu funcții, diverse avantaje. Eu îi cunosc pe toţi cei care 40-50 care îi susţin pe Dragnea şi ştiu cum funcţionează. Dacă nu-i în stare PNL-ul să facă opoziţie, fac eu opoziţie! Şi cu presa, împreună!" a mai spus fostul prim ministru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel