Ponta - Dragnea, DENUNȚ DNA. Chirieac: MOMENT HOTĂRÂTOR pentru Ponta în politică

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că fostul premier Victor Ponta era obligat să-i răspundă președintelui PSD, Liviu Dragnea, la acuzațiile că l-ar fi denunțat, pentru că ”altfel, iese definitiv din politică”.

Zona turnătorilor

”Te duci într-o zonă marginală, a turnătorilor, din care nu se mai poate să faci politică la nivel înalt. Domnul Ponta spune că `nu sunt denunțător, sunt martor`, dar sunt mulți martori, care, de fapt, au denunțat. Sunt convins că declarația dlui Ponta, dată la DNA, va ieși în spațiul public. Probabil și dl Ponta știe acest lucru. Declarația sa va ieși în spațiul public. Publicul va judeca dacă este o incriminare a lui Liviu Dragnea sau nu. Acela este momentul hotârâtor pentru viitorul politic al unui om talentat, cum este dl Ponta”, a afirmat analistul politic.

VEZI AICI DECLARAȚIA LUI PONTA 

Bogdan Chirieac a mai afirmat: ”Dl Ponta nu spune că nu l-a incriminat pe Liviu Dragnea, ci că a fost martor și nu denunțător și, dacă se va dovedi că este denunțător, va demisiona din Parlament. Pe declarația sa e scris martor, nu denunțător, problema este dacă l-a incriminat sau nu pe Liviu Dragnea. Sigur că dacă ai fost la Belina, spui că ai fost la Belina, dar, mai departe, spui că știai că Belina aparține lui Liviu Dragnea? Asta se chinuie DNA să dovedească. Până acum, încă nu s-a reușit.”

”Declația va ieși la suprafață”

Analistul politic a precizat că ”din punct de vedere tehnic, dl Ponta este martor. Problema este de conținut, de fond, l-a incriminat Victor Ponta pe Liviu Dragnea prin declarația sa de martor? Dl Ponta e foarte atent când folosește cuvintele, nu? Mi-ar părea rău să iasă din spațiul public pentru că e un om politic cu potențial. Mai devreme sau mai târziu, declarația va ieși la suprafață și vom judeca fiecare dintre noi”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel