Urmărește emisiunea live


Ponta-Dragnea, declaraţii, răspuns: "Vorbea în oglindă"

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni că Liviu Dragnea a vorbit 'în oglindă' atunci când a afirmat că nu discută cu 'turnătorii şi şantajiştii'.

Prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde s-a desfăşurat un nou termen al dosarului 'Rovinari-Turceni', Ponta a fost întrebat de jurnalişti despre declaraţia lui Dragnea şi dacă liderul PSD este prieten cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

'Voi aţi văzut că a minţit? Dragnea mincinosul. Vorbea în oglindă Dragnea, care este mincinosul naţional. Aţi văzut, a zis că am denunţ, nu e niciun denunţ. (...) Domnul Dragnea cred că o are pe doamna Kovesi (prietenă - n.r.), dar s-ar putea să nu mai ţină mult. Era iubire acolo', a răspuns Ponta.

Reacţia lui Ponta vine după ce Liviu Dragnea a afirmat luni că nu discută cu turnătorii şi şantajiştii. Întrebat de jurnalişti dacă îşi va da demisia în cazul în care se va demonstra că Victor Ponta a mers la DNA în calitate de martor, Dragnea a spus: 'Mie nu-mi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu şantajiştii."

[citeste si]

Fostul premier Victor Ponta susţine că va solicita DNA, printr-o cerere oficială, să i se comunice calitatea procesuală în dosarul în care liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, este anchetat şi îi spune acestuia că, dacă îi aduce o copie după denunţul lui, îşi va da demisia din Parlament. El îi transmite lui Dragnea să îşi dea demisia din Parlament în cazul în care nu va putea dovedi că el este denunţătorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel