Ponta dezvăluie colegilor ce i-a cerut Nuland

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a sintetizat, miercuri, în prezența colegilor de Guvern și a presei, conținutul discuțiilor purtate cu asistentul secretarului american de Stat, Victoria Nuland. Potrivit prim-ministrului, diplomatul SUA a insistat asupra nevoii de colaborare instituțională și  evitarea scandalurilor.

"Pot să transmit principalele mesaje: să schimbăm cultura politică în România, în sensul în care să colaborăm şi să lucrăm împreună. Deci, nu vă luaţi după cei care vor scandal. Mesajul principal al partenerilor noştri este să lucrăm împreună pentru România şi pentru poziţia noastră în regiune. Colaborarea şi nu războiul şi scandalul sunt cele care aduc în primul rând credibilitatea României şi încrederea investitorilor", a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de guvern de miercuri.

Potrivit unui comunicat transmis în prealabil de Guvernului României, premierul Victor Ponta a prezentat în cadrul discuțiilor cu Nuland "rezultatele obținute de România în consolidarea reformei justiției și luptei împotriva corupției, precum și angajamentul Guvernului în acest sens.

"De asemenea, a subliniat susținerea și măsurile luate de Guvern pentru o  alocare adecvată a resurselor bugetare necesare sectorului de apărare, în contextul provocărilor actuale.  A fost evidențiată cooperarea bilaterală excelentă în acest domeniu”, arată comunicatul Guvernului.

Iohannis, după discuția cu Nuland: Au fost două subiecte cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel