Ponta, dezamăgit de activitatea discriminatorie a DNA: Nu poţi să fluieri doar într-o direcţie

Ponta_antena3
Ponta_antena3

Premierul Victor Ponta, invitat în emisiunea de duminică seară moderată de Radu Tudor de la Antena 3, "Punctul de Întâlnire", și-a exprimat dezamăgirea față de activitatea Direcției Naționale Anticorupție, în condițiile în care spera ca după "epoca Daniel Morar", instituția să-şi facă treaba şi să bage după gratii corupţii indiferent de culoarea lor politică, nu doar adversarii preşedintelui Traian Băsescu.

Acuzații nemiloase lansate de premierul Victor Ponta în emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3. Prim-ministrul a susținut că președintele Traian Băsescu foloseşte o parte dintre procurori ca pe nişte arme politice pentru a-şi distruge adversarii.

"Eu am sperat că DNA-ul, după epoca Mihai Morar, se va schimba. În sensul în care, (...) i-au prins pe ăia de la Hidroelectrica. I-am salutat şi felicitat. Foarte bine. Din păcate, eu nu văd nici o schimbare la DNA, în sensul în care ce a fost până în 7 mai 2012 este perfect în România. Noi am făcut sute de sesizări, dosare. Nu o să vedeţi unul singur, un singur exemplu, unul care a fost înainte 7 mai. Toţi răii sunt după 7 mai 2012. Susțin în totalitate și ați văzut că am dat tot creditul și sprijinul necesar ideii că procurorii să combată corupția, că e la USL, foarte bine, nicio problemă, dar, în momentul în care combați, știți, e ca arbitrul care fluieră numai într-o direcție, domnule, fluieră-i pe toți când faultează, nu poţi să fluieri doar într-o direcţie", a mai subliniat Ponta la "Punctul de Intâlnire".

"Acest proces, eu cred că va dura mulți ani. Se vorbește de justiție independentă. În acest moment, în mare parte Justiția este independentă, însă o unitate de șoc este stăpânită de Traian Băsescu. Eu nu vreau să treacă de la Băsescu la Ponta sau la Antonescu, eu vreau să scape de Traian Băsescu, să nu mai citim stenograme, să nu mai vedem televiziuni urmărite penal pentru că sunteți contra lui Băsescu, dar dacă schimbați, vedeți că nu mai aveți nicio problemă. E o discuție extrem de lungă și extrem de importantă pe care trebuie să o purtăm", a conchis premierul Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel