Ponta, detalii privind demisia sa din funcția de premier

Fostul premier Victor Ponta a declarat marţi, la Târgu-Jiu, că depunerea demisiei din funcţia de prim-ministru nu a fost un lucru plăcut sau care l-a bucurat. De asemenea, răspunzând unei întrebări, fostul premier a mărturisit că înainte de a lua această decizie radicală s-a consultat cu o persoană, alte amănunte urmând a fi dezvăluite "la momentul oportun".

"Nu pot să spun că a fost un lucru plăcut sau un lucru care m-a bucurat, dar, în viaţă, important e ce laşi în urmă şi eu cred că oamenii pot să aprecieze şi ceea ce am făcut şi ceea ce n-am reuşit să facem", a afirmat Ponta, întrebat cât de greu i-a fost să îşi depună demisia din funcţia de prim-ministru.

Chestionat şi dacă s-a consultat cu cineva înainte de a lua această decizie, fostul premier a răspuns: "Da, dar o să vă povestesc la momentul oportun", citează Agerpres.

Victor Ponta a făcut aceste declaraţii marţi după-amiază, la cabinetul său parlamentar de la Târgu-Jiu, unde a venit însoţit de preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.

În data de 4 noiembrie, premierul Victor Ponta anunța, la Palatul Victoria, că îşi depune mandatul de la conducerea Guvernului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel