Ponta despre viitorul Guvern: „Să nu vorbim încă de pielea ursului din pădure”

Ponta Antonescu
Ponta Antonescu

Cei doi co-președinți ai USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, au vorbit luni dimineață cu ocazia unei conferințe de presă despre viitorul Guvern de după alegeri. Cei doi au declarat că deocamdată se află la stadiul de propuneri, important fiind ca USL să obțină „majoritatea absolută de mandate”, după care se va putea vorbi despre o structură stabilă a noului Cabinet.

Întrebat fiind despre cele două propuneri pe care le-a făcut pentru viitorul Guvern, Relu Fenechiu și Varujan Vosganian, președintele PNL, Crin Antonescu a răspuns:

„Facem propuneri în PNL pentru a fi pregătiți în momentul în care va trebui să alcătuim structura guvernamentală. Dar asta nu înseamnă că am format Guvernul.”

„UNPR face parte din alianța de centru-stânga. Numărul de portofolii între alianța de centru-stânga și alianța de centru-dreapta va fi egal. Dar să nu vorbim încă de pielea ursului din pădure.

Dacă pe nouă decembrie seara avem majoritate absolută de mandate, ne prezentăm la negocieri cu Președintele Traian Băsescu. Iar eu am inceput sa lucrez la structura guvernului, pentru a fi pregătit pe 21 decembrie.”, a declarat premierul Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel