Ponta, despre USR-PLUS și Cioloș: Un cal troian în politica românească. Ne promovăm trădătorii în loc să-i eliminăm

Ponta, despre USR-PLUS și Cioloș: Un cal troian în politica românească. Ne promovăm trădătorii în loc să-i eliminăm / Foto Facebook Victor Ponta
Ponta, despre USR-PLUS și Cioloș: Un cal troian în politica românească. Ne promovăm trădătorii în loc să-i eliminăm / Foto Facebook Victor Ponta

Victor Ponta spune despre USR-PLUS că este un cal troian în politica românească. LIderul PRO România a lansat un atac la Dacian Cioloș.

Într-o intervenţie la România TV, Liderul PRO România a declarat despre USR-PLUS că este un cal troian în politica românească.

'În USR, în partea de PLUS a lui Cioloş vin oameni despre care nu ştii cu ce s-au ocupat până acum, nu ştii nici dacă au studii, vin cu idei care nu au nicio legătură cu România. Pe această filieră, noi avem un cal troian în politica românească şi în guvern. Suntem singura ţară care ne promovăm trădătorii în loc să-i eliminăm.', a declarat Ponta.

'În vremea Guvernului Ponta, noi nu am stat în coaliţie să ne împărţim spitale cum au făcut cei de la USR-PLUS. Dacă ne trecea prin cap aşa ceva, venea Koveşi şi ne aresta pe toţi. Poate din criza sanitară reuşim să ieşim, însă criza economică e mult mai gravă şi nu va trece printr-un vaccin', a spus Ponta.

Ponta vede falimentarea României deoarece s-a îndatorat extrem de mult şi trăieşte din importuri.

'România trăieşte din împrumuturi care trebuie date înapoi şi din importuri. Din supermarketuri mâncăm scump şi cumpărăm produse făcute de polonezi, de chinezi etc, dar nu de români. Asta e reţeta cu care bagi o ţară în faliment', a mai spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel