Ponta, despre Tudose: ”Nu mi l-aș fi închipuit!” Dragnea, comparat cu Băsescu și Vadim

Victor Ponta a vorbit marți seara, la Digi 24, despre influența lui Liviu Dragnea în PSD și alte instituții publice, cât și despre capitularea lui Mihai Tudose din Guvern.

Victor Ponta îl compară pe Liviu Dragnea cu Vadim Tudor și cu Traian Băsescu în ceea ce privește stilul autoritar de conducere în partid. În plus, fostul premier a declarat că șeful PSD are cea mai mare putere de la Traian Băsescu până în prezent.

„E prima oară când la un partid mare din România, sigur, după Vadim Tudor și PD - Traian Băsescu, când liderul decide tot și eu nu am încredere în liderii care decid tot (...) Astăzi, domnul Dragnea controlează în totalitate PSD, Parlamentul și Guvernul, plus Curtea de Conturi, plus alte instituții, ceea ce într-adevăr îi dă cea mai mare putere de la Traian Băsescu încoace.

Ponta: „Tudose a fugit de pe teren"

În ceea ce privește capitularea lui Tudose, Ponta s-a declarat surprins în legătură cu faptul că Mihai Tudose „a fugit de pe teren". 

„A fugit de pe teren. Măcar Grindeanu s-a bătut. Tudose avea argumente și suporteri, și susținere de 10 ori cât Grindeanu, dar a fugit de pe teren (...)  Nu mi l-aș fi închipuit. În momentul în care s-a dus în CEX-ul controlat de Liviu Dragnea fără să ia niște măsuri pe care orice ministru le-ar fi luat, da, probabil că s-a dus cu intenția de a se preda. Dacă dorea să lupte, avea dreptul legal, constituțional și politic de a lua niște măsuri pe care un prim-ministru le ia și mă refer aici în primul rând la soluționarea conflictului cu doamna minsitru de interne. Nu te cerți pe Facebook cu un ministru!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel