Ponta despre rectificarea bugetară: Nu știu dacă Blaga știe matematică

ponta
ponta

Premierul  Victor Ponta a declarat că banii alocați autorităților locale, despre care președintele PDL, Vasile Blaga, susține că au fost dați administrației USL, au fost repartizați conform înțelegerii Guvernului Boc cu FMI pentru plata arieratelor. Totodată, premierul a spus că USL are 37 de președinți de Consilii Județene din totalul de 41 de județe.

Aflat marți la conferinţa HEALTH FORUM – Finanţarea sistemului de sănătate 2013, premierul Victor Ponta a ținut să precizeze modul cum a fost făcută rectificarea bugetară, după ce președintele PDL, Vasile Blaga, a criticat măsura Guvernului de săptămâna trecută, aratând ca alocările către administrațiile locale au fost 93% în cazul autoritatilor conduse de USL și doar 3,8% în cazul celor conduse de PDL.

"Este vorba de un pic de matematică: din 41 de județe, 37 au presedinți USL. Era greu să dau la cele 2 județe, Alba și Arad, mai mult decât la celelalte 37. E o minte simplă. Nu știu dacă domnul Blaga știe matematică, știe că 2 e mai mic decât 37, plus că e vorba de cele 2 județe care au președinți de la UDMR. Deci, exact pe formula stabilită de Guvernul Boc cu FMI s-au dat banii pentru arierate. Dacă Guvernul Boc a fost un guvern rău, aici sunt de acord cu domnul Blaga", a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel