Ponta, despre pozele Udrea-Bica: Poate Cristian Burci le-a făcut

Foto: joscenzura2014.ro
Foto: joscenzura2014.ro

Premierul Victor Ponta a comentat scandalul pozelor cu Elena Udrea și Alina Bica la Paris, menționând, în acest context, că patronul de presă Cristian Burci are un apartament în fața hotelului unde au fost fotografiate șefa PMP și procurorul șef al DIICOT.

Victor Ponta a declarat, luni seară, la România Tv, că "atacul" președintelui Băsescu "la Justiție după ce a fost arestat fratele și atacul său la serviciile de informații pentru că a fost fotografiată dna Udrea la Paris mi se par gesturi extrem de iresponsabile". 

Ponta crede că Băsescu greșește atunci când lansează acuzații împotriva structurilor de securitate în cazul fotografiilor cu Elena Udrea și Alina Bica la Paris. 

"De ce trebuie să muncească servciile de informații din România ca să afle dacă a fotografiat-o cineva sau nu pe dna Udrea? Eu am înțeles că exact în fața hotelului Le Bristol are apartament un mare proprietar de presă din România, dl Burci (patron Adevărul și Prima Tv - n.r). Poate dl Burci i-a făcut poze, habar n-am. Dăm drumul SRI, SIE, acuzăm Franța de spionaj, mi se pare o nebunie", a mai afirmat Ponta.

Traian Băsescu: Am atenționat SRI și SIE. Nu m-am culcat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel