Ponta, despre Papici: De ce să ţinem toţi băsiştii care au făcut dosare politice

Premierul Victor Ponta a explicat la România TV decizia Procurorului General, Tiberiu Nițu, de înlocuire a procurorului Lucian Papici de la conducerea Secției I a DNA. Premierul a susținut că Papici este un "băsist" care a făcut dosare politice împreună cu fostul şef al DNA, Daniel Morar.  Victor Ponta a ținut să explice că procurorul nu a fost demis, ci i s-a terminat mandatul. Delegarea lui Lucian Papici a fost reînnoită în 21 septembrie. În realitate, așa cum a explicat premierul, era o prelungire a mandatului pentru a termina dosarul lui Liviu Dragnea.

"Nu ştiu cine a fost demis, Papici, marele băsist, morarist. N-a fost demis, i s-a terminat mandatul. Şi lui Băsescu îi expriră mandatul, ce facem îi ţinem pe toţi la nesfârşit? Că moare ţara fără ei, să mai facă şi ei un dosar. Că şefi din ăştia puşi de Băsescu care trebuie să stea încă o sută de ani după ce pleacă el... Stă şi el procuror simplu, că nu s-a născut şef. S-a terminat şi dosarul, gata, a ajuns la doamna Kovesi. Pa şi la revedere. De ce trebuie să-i ţinem pe toţi băsiştii care au făcut dosare politice după ce le-a expirat mandatul?", a declarat premierul Victor Ponta.

"Morar, Papici și ai lui au făcut dosare politice"

Premierul a adăugat: "Eu susţin că Daniel Morar, cu Papici şi cu ai lui au făcut dosare politice anul trecut când au luat oamenii şi i-au pus să jure cu mâna pe Biblie pentru că au votat la referendum, sunt dosare de poliţie politică. Ne-am dus toți, am votat, nu am votat destui, și au venit Morar și Papici și au spus că nu suntem destui. Să-și ducă domnul președinte toți procurorii la CCR".

"Am întrebat: Pe cine ați demis? Nu am demis dom'le pe nimeni, i s-a terminat mandatul. Să-i ținem pe toți doar ca să nu se supere Macovei și toată gașca?  Să se supere Macovei și mama lui Macovei", a conchis Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel