Ponta, despre Meleșcanu: E un om extrem de elegant

melescanu
melescanu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este dreptul lui Teodor Meleşcanu de a candida la Preşedinţie, nu este de criticat pentru această candidatură, acesta fiind „un om extrem de elegant”, cu care a avut „o relaţie foarte normală dinainte să fie şeful SIE”.

„Este dreptul domniei sale de a candida, înţeleg că are numărul de semnături. Este un om cu care am o relaţie foarte normală dinainte să fie şeful SIE, din vremea când a fost om politic, parlamentar, un om extrem de elegant şi îi urez succes", a spus Ponta.

El a adăugat că este dificil pentru Meleşcanu să obţină numărul de voturi pentru a intra în turul II şi că acum liberalii au doi candidaţi, pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe Teodor Meleşcanu.

„Probabil că va fi dificil să obţină un număr de voturi pentru a intra în turul II, dar e un candidat elegant şi cred că, în felul acesta, liberalii au doi candidaţi, îl au şi pe domnul Tăriceanu şi pe domnul Meleşcanu şi, din respect pentru liberalism, mă bucur că există doi candidaţi", a arătat Ponta.

Partidul Dreptăţii Sociale a anunţat Biroul Electoral Central (BEC) că va depune, marţi dimineaţă, candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel