Ponta, despre Kovesi: Sunt subiectiv, dar o spun. Și gata! Mi-a făcut destul rău

Victor Ponta a declarat, joi, întrebat despre citaţia primită de Laura Codruţa Kovesi din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, că el s-a retras din funcţie atunci când a fost 'acuzat de ceva'.

'Sunt prea subiectiv să mă întrebaţi pe mine. Nu mă întrebaţi ce ar trebui să facă alţii. Puteţi să mă întrebaţi ce am făcut eu. Când eu am fost acuzat de ceva, m-am retras din funcţie, judecătorii m-au achitat, pot să fac din nou. Altfel, nu ştiu, puteţi să-l întrebaţi şi pe Dragnea de ce nu se retrage că e condamnat şi pe Kovesi de ce nu se retrage. Dar, v-am spus, sunt subiectiv. Vă mulţumesc, nu mai deschideţi subiectul ăsta pentru că mi-a făcut destul rău', a afirmat Ponta, întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi ar trebui să-şi retragă candidatura pentru Parchetul European. El a adăugat că a devenit mai înţelept după tot ce a pătimit.

'Am devenit mult mai înţelept după tot ce am pătimit eu şi familia mea şi mă gândesc întotdeauna că ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face', a mai spus Victor Ponta. Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi a anunţat că, în cursul serii de miercuri, a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, ea adăugând că este nevinovată şi că îşi va continua drumul în procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel