Ponta, despre întoarcerea în PSD: Nu am fost de acord cu scrisoarea anti-Dragnea

Constantin și Ponta
Constantin și Ponta

Victor Ponta a declarat că nu s-ar întoarce în PSD și că plecarea lui Liviu Dragnea n-ar rezolva direcția în care se îndreaptă partidul. Totodată, politicianu afirmă că nu a fost de acord cu scrisoarea contestatarilor lui Drangea. 

”Nu mă întorc la PSD nici eu, nici cei de faţă. Vă spun ce am în minte în acest moment şi ce gânduri avem cu Pro România pentru o construcţie pe termen mai lung. (...) Evident că eu vorbesc în special cu oameni care au votat PSD sau m-au votat pe mine, dar sunt şi oameni, mulţi, destui, care mi-au spus: 'îmi place de tine, te-aş vota, dar n-o să votez niciodată un PSD-ist'. Deci, sigur că ştim cui ne adresăm cu acest proiect. Eu n-am plecat din PSD doar pentru că am avut o problemă personală cu Dragnea. Eu am avut o problemă cu direcţia în care merge PSD. (...) Acum lucrurile se duc înapoi spre anii 90 şi, din acest punct de vedere, nici nu mă văd înapoi în PSD, nici nu văd că dacă pleacă Dragnea se rezolvă toate problemele. Dimpotrivă, s-ar putea să fie probleme mai grave.” a spus Victor Ponta  într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj. 

Liderul Pro România a adăugat că ”Apropo de acea scrisoare a celor care s-au revoltat contra lui Dragnea, eu nu eram de acord cu nimic din acea scrisoare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel