Ponta, despre ideile lui Chiuariu privind CCR: N-am atâta fantezie

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta spune că nu a auzit de propunerile senatorului PNL Tudor Chiuariu privind mutarea sediului Curții Constituționale și instituirea a două niveluri de activitate a Curții, adăugând că el nu are ”atâta fantezie”.

”Unde să le atacăm ? (deciziile Curţii Constituţionale - n.r.). Nu am mai auzit de aşa ceva. Nu mă puneţi pe mine...nu am atâta fantezie, nu am auzit nicăieri în Europa de încă o Curte, care cum să fie ? Să fie Curtea Megaconstituţional”, a declarat Ponta, citat de Mediafax.

Jurnaliștii i-au explicat premierului propunerea lui Chiuariu, care vrea ca deciziile Curții Constituționale să poată fi contestate tot la Curte. Despre aceasta, șeful Executivului a spus: ”Nu este destul de complicat, asta ne mai trebuie acum?”

Tudor Chiuariu, vicepreședintele Comisiei pentru revizuirea Constituției, Tudor Chiuariu, a propus, joi, în cadrul unei dezbateri a Forumului constituțional, ca sediul CCR să fie mutat din București la Iași, Sibiu sau Cluj-Napoca, pentru a se evita presiunile politice asupra judecătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel