Ponta, despre Dragnea: O răutate din partea mea

Victor Ponta spune că nu va face, neprovocat, alte dezvăluiri despre Liviu Dragnea. Fostul premier a reconfirmat, însă, că liderul PSD i-ar fi dus lui Florian Coldea o sticlă de vin foarte scump.

”A fost o răutate din partea mea”, a recunoscut Victor Ponta, la B1 Tv, atunci când a fost întrebat despre povestea cu cadoul de ziua de naștere a generalului SRI. ”Am răspuns la un atac al lui Liviu Dragnea, care mă acuza că împreună cu Soros și cu nu mai știu cine complotez împotriva PSD. Dar, lucrurile care erau de rău pentru amândoi s-au oprit. Liviu Dragnea a înțeles că nu e bine să povestim unul despre altul că ne facem rău”, a mai precizat Ponta.

Fostul premier a recunoscut că mergea la tenis cu Coldea și Maior. ”Am băut și vin din ăla, Opus One, a spus Ponta. Am avut discuții private cu cei cu care jucam tenis, dar și cu mulți alții. Cu cei de la BNR, de la Curtea de Conturi, SRI, SIE, am avut discuții private, cât am fost premier. Sigur, nu mergeam la tenis cu dl. Văcăroiu, era o diferență de vârstă, dar m-am întâlnit cu toți cu ocazia unor evenimente private. Și cu Băsescu m-am întâlniut, dar cu el nu mă vedeam în privat. M-aț fi văzut, dar nu poți avea încredere în el”.

Întrebat dacă este reală cearta cu Florian Coldea, înaintea alegerilor, Ponta a spus că s-a certat foarte rar cu cineva. ”Dar, eram nemulțumit pentru că se crease un sistem paralel de putere, de aceea l-am amenințat pe Florian Coldea că îl voi demite”. Momentul când a constatat că a apaărut un sistem paralel de putere al instituțiilor de forță a fost în preajma alegerilor, a precizat Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel