Ponta despre declarația președintelui: Băsescu minte. Nu mi-a propus postul de premier

ponta6
ponta6

După ce președintele Traian Băsescu  a declarat la B1 TV că  i-a oferit de două ori lui Ponta mandatul de premier la negocierile din 6 februarie, după demisia guvernului Boc, președintele PSD, Victor Ponta, afirmă că Băsescu minte. "Mi se pare neserios şi iresponsabil să facă astfel de declaraţii un om de care depind destinele românilor" a declarat Victor Ponta.

Președintele Traian Băsescu a făcut o declarație, cel puțin șocantă,  duminică seara la B1 Tv. Lui Victor Ponta i s-a oferit de două ori funcția de premier.  "S-ar putea să fi avut ceva pe conştiinţă de n-a vrut", a spus Băsescu precizând că Ponta nu i-a dat un răspuns. Unii lideri ai PDL fuseseră preveniţi de intenţia preşedintelui.

În replică, președintele PSD, Victor Ponta,  a infirmat afirmaţia lui Traian Băsescu că l-ar fi propus pentru funcţia de premier după demisia lui Emil Boc.

“Minte domnule! Mie nu mi-a propus aşa ceva! Mi-a propus, dar eu nu mai ştiu?. Mi se pare neserios şi iresponsabil să facă astfel de declaraţii un om de care depind destinele românilor. Nu ştiu de ce face preşedintele României astfel de jocuri ieftine. Nu am avut nicio discuţie particulară cu preşedintele. Nu îl băgaţi în seamă pe Traian Băsescu. ”, a declarat Victor Ponta la România TV.

"Domnul Băsescu spunea zilele trecute că stabilise numirea lui Ungureanu încă din decembrie ca prim-ministru şi că nu ar fi numit pe cineva din USL sau pe mine premier. Deci, declaraţia din seara aceasta este o declaraţie de duminică seara, la restaurant. Nu este nimic adevărat în această declaraţie. E ca duminică seara, la cârciumă, când te lauzi sau inventezi", a mai declarat liderul PSD pentru Mediafax.

Citește și:

Băsescu: Victor Ponta a fost propus de două ori pentru funcția de premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel