Ponta, despre Băsescu și Udrea: Doi adolescenți!

ponta victor dc
ponta victor dc

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Târgiu Jiu, că pozele în care președintele Băsescu și Elena Udrea apar împreună, îmbrăcați în tricouri cu sigla PMP, i-au provocat un sentiment de milă față de șeful statului.

'Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că altfel să te îmbraci în alb aşa ca cine ştie ce adolescent târziu şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării, realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă. Eu nu cred că e foarte conştient de ceea ce se întâmplă de fapt şi la ce e folosit, că e plimbat aşa, e pus în geam ştiţi cum', a spus Victor Ponta.

Elena Udrea a publicat pe contul său de socializare mai multe fotografii realizate la vila de protocol a șefului de stat de la malul mării, care să evidențieze că președintele Traian a petrecut ziua de 2 Mai "cu tinerii și femeile din PMP".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel