Ponta despre Băsescu: „Acasă e paraleu, iar la Bruxelles era în genunchi”

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara că fără Traian Băsescu drumul european al României va fi mult mai bun. Ponta l-a numit pe șeful statului „un președinte care ne-a vândut pe toți pentru a-și ține scaunul”. 

„Mi-a plăcut asta, cu "nu poţi să spui în strănătate altceva decât acasă". Păi acasă e paraleu, când a venit de la Bruxelles, acolo era în genunchi. Era în genunchi, nu îndrăznea să deschidă gura, să spună ceva pentru România, pentru viitorul ţării noastre”, a declarat premierul la Antena 3.

Acesta a adăugat că suma suplimentară de 5 miliarde euro anunţată de preşedinte ca fiind obţinută pentru plăţi în agricultură era inclusă în Tratatul de aderare încă din 2007 şi l-a acuzat pe şeful statului că minte cu neruşinare, întrebându-se dacă preşedintele nu se va lăuda şi cu ce au obţinut Carol I, Regele Ferdinand sau Gheorghe Gheorghiu-Dej.

De asemenea, Victor Ponta a arătat că drumul european al României va fi mult mai bun fără Traian Băsescu, un preşedinte care „ne-a vândut pe toţi” pentru a-şi ţine scaunul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel