Ponta, despre atacul fără precedent al lui Antonescu

Co-președintele PSD, Victor Ponta, a fost rezervat în comentariile pe marginea atacurilor venite din partea partenerului său liberal de coaliție, Crin Antonescu, care l-a acuzat că a vorbit în mod ”inacceptabil” în numele procurorului general.

”Eu întotdeauna fac eforturi ca să avem dialog, consens, să ne respectăm valorile naționale, și nu răspund niciodată public la lucruri care țin de politic”, a spus președintele PSD, întrebat de jurnaliști cum comentează afirmațiile lui Antonescu.

”Eu vreau să avem liniște, să realizăm ceea ce cer oamenii: locuri de muncă, investiții”, a continuat premierul României.

Jurnaliștii l-au întrebat pe Victor Ponta ce mesaj are de transmis electorilor Uniunii Social Liberale, într-o perioadă în care tensiunile din alianță nu contenesc. ”Fac tot ce ține de mine pentru a păstra USL unită”. Întrebat dacă el consideră că accum este liniște în USL, Ponta a răspuns: ”Da!”

Colegii social-democrați ai lui Ponta nu au dat dovadă de o reținere asemănătoare. Purtătorul de cuvânt al partidului, Cătălin Ivan, a spus că afirmațiile lui Antonescu sunt nejustificate și arată că liberalii nu mai vor să fie alături de PSD, că au ”alte calcule”. Senatorul Ilie Sârbu l-a acuzat pe prezidențiabilul Antonescu de manevre politicianiste, făcute într-o tentativă de a crește în sondaje.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel