Ponta, despre alianța cu PSD. Răspuns pentru Ciolacu

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta i-a răpuns lui Marcel Ciolacu în ceea ce privește o posibilă alianță cu PSD. 

"Nu am avut o discuţie şi cred că e prematur. Noi, Pro România, suntem de centru-stânga, este şi motivul pentru care anumiţi colegi au preferat să meargă alături de PNL, că nu sunt de centru-stânga. (...) Când eram toţi împreună, în 2016, am câştigat foarte mult, după care din 2017 a început hăcuirea social-democraţiei, au început greşelile care au dus la eşecul din 2019. Depinde doar de ei. Noi ne ţinem de drumul nostru şi vrem să atragem oameni noi, tineri, (...) să construim pentru 2024 o alternativă serioasă şi modernă. (...) Salut schimbările făcute la PSD. Acum cred că e necesar să facă schimbări de profunzime", a adăugat Victor Ponta, scrie Agerpres. 

În opinia acestuia, fostul lider al PSD Viorica Dăncilă a făcut "trei mari greşeli care au costat-o": a decis să candideze la prezidenţiale, "deşi nu avea şanse", a decis să se certe cu ALDE şi cu Călin Popescu-Tăriceanu, în loc să ducă lupta cu PNL şi USR şi a pierdut guvernarea.

"Nu mă consider niciun adversar în continuare cu doamna Dăncilă. Aşa se întâmplă în politică - când greşeşti, îţi asumi şi laşi pe altcineva", a susţinut Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel