Ponta, despre alianța cu PP-DD: Cedăm funcții de la PSD

Premierul VICTOR PONTA a vorbit, luni, după ce a ieșit de la întrevederea cu europarlamentarii PSD, despre alianța cu PPDD, precizând că dacă este nevoie de cedat funcții politice, nu se vor ceda de la PC, UNPR sau UDMR.

"Cei de la PNL-PDL, când fac majoritate cu noi, își dau seama că PPDD este foarte rău și foarte ticălos, dar dacă fac majoritate cu ei este un partid foarte bun și serios. Noi, spre deosebire de ei, nu avem această ipocrizie și unde putem face majoritate o să facem.

Am vorbit și cu partenerii ceilalți, PC UNPR.  Sunt informați. Acordul se face însă între PSD și PPDD, pentru că este vorba de funcții ale noastre. Cei de la PC și UNPR nu trebuie să cedeze nicio funcție, nici UDMR, nici vorbă. Celelalte partide își păstrează absolut toate funcțiile politice așa cum le aveau și până acuma. Dacă este ceva de cedat pentru PPDD cedăm de la PSD. 

Alianța nu s-a finalizat pentru că s-a blocat de Rusalii. (...)

Nu căutam nicio alianță cu PPDD dacă nu exista această înțelegere Blaga-Iohannis care schimbă sensul votului din 2012", a declarat premierul Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel