Ponta, DEMISIE. Grindeanu, reacție în toiul nopții privind ruperea PSD

Sorin Grindeanu a făcut primele declarații după scandalul privind o posibilă scindare a PSD și o demisie a lui Victor Ponta din partid.

"Sunt membru PSD de peste 20 de ani și ciclic apare problema scindării partidului. Nu există nicio problemă. Dacă vă uitați în istorie, o să vedeți că aproape în fiecare an, PSD se rupe, dar nu s-a întâmplat niciodată acest lucru", a zis premierul la Antena 3.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Sorin Grindeanu dacă este adevărat că Victor Ponta s-a supărat pentru că nu ar fi primit un loc în actualul guvern.

"Sunt lucruri pe care, în acest moment, le-am clarificat. Eu am făcut mai multe propuneri pentru funcțiile de miniștri, le-am discutat împreună cu ai mei colegi. Restul... sunt speculații și nu își au locul", a zis Sorin Grindeanu.

"Locul lui Victor Ponta, în mod sigur, este în continuare în partid. A fost un premier care a condus mai multe guverne. Au fost guverne care au avut performanță. Tocmai de aceea a fost președinte de partid. Sunt convins că locul lui este în PSD", a mai spus Sorin Grindeanu la "Sinteza Zilei".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel