Ponta: Demisia în bloc a Opoziției se va decide până la 1 februarie

Ponta1__RZV
Ponta1__RZV

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, că a fost înștiințat de Crin Antonescu de decizia unor parlamentari PNL de a demisiona din Parlament și că USL va lua o decizie până la 1 februarie în privința demisionării în bloc.

Președintele PSD a afirmat că a luat la cunoștință de intenția de demisie din Parlament a unor reprezentanți PNL de la Crin Antonescu, liderul liberalilor, la care se află deja demisiile scrise.

Deoarece nu există până acum o decizie în cadrul uniunii, demisiile reprezentanților nu au fost depuse încă la Parlament, deși liberalii își mențin propunerea de a se retrage din Parlament în bloc dacă nu vor organiza alegeri anticipate.

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat că ”deocamdată acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. În cadrul USL nu există o decizie cu privire la demisia în bloc a opoziţiei, am stabilit că vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clară până pe 1 februarie, când începe sesiunea legislativă".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, în calitate de mandatat, că parlamentarii liberali doresc retragerea din Parlament până când se vor decide alegerile anticipate, dar o decizie finală va fi luată doar în cadrul coaliției politice a USL.

Citește și:

Crin Antonescu: Liberalii se retrag din Parlament

Antonescu: Noi discutăm de demisie din Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel