Ponta, de la ÎCCJ la Poliție și invers. Anunță dezvăluiri: Veți fi uimiți

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la Secţia 6 de Poliţie, aceasta fiind una dintre obligaţiile impuse de măsura controlului judiciar. 

Vineri dimineaţă, în jurul orei 9:00, Ponta s-a prezentat la Instanţa supremă, unde este programat să se judece procesul în care el cere ridicarea controlului judiciar.

În sala de judecată, avocatul său i-a solicitat judecătorului o pauză pentru a putea studia dosarul de urmărire penală întocmit de procurorii DNA.

Magistratul a fost de acord, iar şedinţa de judecată a fost amânată pentru ora 13:00. După câteva minute petrecute în arhiva Secţiei penale, Ponta s-a deplasat la Poliţie. El a revenit, în jurul orei 12:00, la Instanţa supremă.

”Voi da o declaraţie în faţa judecătorilor, astfel încât ceea ce le spun să vă pot spune şi dumneavoastră”, a spus Victor Ponta la întoarcerea la Înalta Curte.

Întrebat de jurnalişti ce ar avea de spus, Ponta a replicat: ”Tot! Veţi fi foarte uimiţi”.

Fostul premier a contestat măsura controlului judiciar impusă împotriva lui în dosarul în care a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploieşti. Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar, în care este acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel