Ponta: Dacă vă spune Dragnea că vă iubește, își pregătește cuțitul să vă înjunghie

Victor Ponta îl critică dur pe Liviu Dragnea. 

”Cred că un om când decide singur tot, o ia razna. Și cred că la Dragnea a luat-o razna mai repede.” a spus Victor Ponta. 

”Am auzit că sunt autoexclus, m-am uitat în statutul PSD, nu există excludere prin autoexcludere” a afirmat fostul premier. El a adăugat că au fost ”vreo 18 care nu am votat moțiunea, deci toți suntem autoexcluși?”. 

Victor Ponta a subliniat: ”Atât timp cât Dragnea ține controlul ăsta în PSD, nu pot să fiu util. Doar m-au folosit în campanie, a doua zi m-ați sunat mai mult decât Dragnea”. Fostul premier a precizat că s-ar putea întoarce în PSD când nu va mai fi Liviu Dragnea. 

[citeste si]

”Situația e foarte rea pentru PSD, e rău și pentru Guvern. Dragnea are doar 3 oameni credincioși, restul sunt oportuniști. Le are pe Lia Olguța Vasilescu, Carmen Dan și Sevil Shhaideh.” a adăugat Victor Ponta. 

”Când a spus că-i place de Grindeanu, i-am spus Sorin, pregătește-te. Dacă vă spună că vă iubește, sigur își pregătește cuțitul să vă înjunghie. E o modă teleormăneană.” a mai spus Victor Ponta, la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel