Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici și câini

ponta1
ponta1

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la Arad, că dacă USL va câştiga majoritatea mandatelor la alegeri, "Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini". Premierul a răspuns unei întrebări referitoare la jignirile, pe care i le-a adresat președintele.

"Dacă - aşa cum e din ce în ce mai probabil - USL va avea majoritate absolută, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini şi toate animalele o să le înghită, că la cât a înghiţit dânsul până acum nu mai contează. Restul, că ne jigneşte pe toţi, îi jigneşte pe cei care votează, şi asta nu e decât un lucru foarte bun pentru noi", a spus premierul.

Ponta participă, la Arad, împreună cu co-preşedinţii USL Crin Antonescuşi Daniel Constantin, dar şi alţi lideri ai Uniunii, la un miting electoral la care sunt prezente câteva mii de persoane.

Traian Băsescu a declarat, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească, încă o dată, premier un prim-ministru, care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel