Ponta: Dacă Boc lipseşte de la serviciu, România pierde un milion de euro, dacă vine, pierde cinci

boc, ponta_DT
boc, ponta_DT

Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, că săptămâna în care premierul Emil Boc e plecat în China este una bună pentru români, întrucât, dacă primul-ministru nu merge la serviciu, România pierde un milion de euro, iar dacă merge la serviciu, pierde cinci milioane de euro.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat la Realitatea TV vizita premierului Emil Boc în China, spunând că, în acest moment, discuţiile pentru investiţii în România sunt inutile.

"Dacă acum doi-trei ani, când China voia să investească în România, n-am fi avut acea aroganţă a domnului Băsescu,  acum te duci degeaba, pentru că acum în China e toată lumea, începând cu SUA, toată lumea cere bani din China", a spus Victor Ponta.

"După ce atâţia ani ai stat cu coada pe sus că tu nu discuţi cu China sau cu Rusia sau cu India, cu Brazilia, cu noile puteri economice, acum că se duce domnul Boc în vacanţă e lăudabil, dar e inutil", a mai spus liderul PSD.

"Înţeleg că dânsul n-a fost în vacanţă şi-mi spunea cineva, nu vă supăraţi pentru ironie, că dacă domnul Boc lipseşte de la serviciu, România pierde 1 milion de euro. Dacă domnul Boc e la serviciu, România pierde 5 milioane de euro. Aşa încât cred că e o săptămână bună pentru România dacă domnul Boc nu e la serviciu. O să pierdem mai puţin", a mai comentat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel