Ponta: Dacă Antonescu vrea să nu-l mai susținem, să ne spună

victor-ponta-si-crin-antonescu dc
victor-ponta-si-crin-antonescu dc

Premierul Victor Ponta crede că președintele PNL, Crin Antonescu, vorbește pentru presă în ultimul timp, iar folosirea unui limbaj mai colorat este neinspirat pentru un prezidențiabil. Președintele PSD punctează că social-democrații ar putea să-l lase fără sprijin pe Crin Antonescu la alegerile din 2014, dacă asta va fi dorința liberalului.

"Am constatat și eu că dl Antonescu în ultimul timp e foarte critic, foarte ironic. Eu cred ca greșește (...) Eu cred că nu se pregătește de campanie electorală, să te pregătești de campanie spunând că nu ai sprijinul PSD, nu mi se pare cea mai înțeleaptă strategie. Să spună că nu vrea și nu îl mai susține. Mergem la PSD și vedem pe cine susținem. Noi am decis o dată să îl susținem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea, cu forța nu se poate", a declarat Ponta, luni seara, la B1 Tv.

Premierul crede că declarația lui Crin Antonescu în care folosea formula "chiloței" este una neispirată

"Îmi dau seama de acest mare avantaj să fii la guvernare, dar să nu ai nicio responsabilitate. Mai are un an, și după o să aibă responsabilități", a mai declarat Ponta. "Eu îmi doresc ca viitorul președinte, Crin Antonescu sau oricine altcineva, să nu fie ca Traian Băsescu. Noi ne-am ținut toate promisiunile, dar responsabilitatea e pe umerii mei", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel