Ponta, 'cum va fi voia DNA': Am vrut să zic voia Domnului

Victor Ponta a explicat declarația potrivit căreia intenționează să îşi încheie mandatul de prim-ministru la finele lui 2016, după alegerile parlamentare, spunând însă, în glumă, că acest lucru depinde şi de "voia DNA-ului".

"Voiam să spun voia Domnului, dar așa a ieșit. Uneori în presa românească, nu la Antena 3,  - din fericire - DNA-ul este confundat cu divinitatea pentru că nu greșește niciodată și nu poate fi criticat. Eu nu critic pentru că sunt prim-ministru. Și Biserica poate fi criticată. Eu respect divinitatea, dar orice poate fi criticat într-o democrație", a spus premierul referitor la răspunsul pe care i l-a dat analistului politic Bogdan Chirieac, la o întrebare, într-o emisiune televizată.

"Nu mă simt vizat de DNA. În mod direct nu sunt și chiar dacă m-aș simți... nu aș spune pentru că nu asta este ideea", a mai spus Victor Ponta la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire".

"Eu voiam să spun altceva, veneam după o întâlnire cu liderii noului PDL, cum a zis domnul Blaga la Congresul UDMR. Mie mi se pare destul de clar la acest moment că nu se va schimba actuală majoritate parlamentară până la alegerile din 2016. Vom continua să guvernăm cu UDMR, cu PC, cu partidul domnului Tăriceanu care este în sfârşit înscris", a conchis Victor Ponta.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac, întrebare-cheie. Victor Ponta: Cum va fi voia DNA-ului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel