Ponta n-a vrut să se ude. În barcă, pe o apă de câțiva centimetri - VIDEO

Premierul Victor Ponta a ajuns marţi în localitatea teleormăneană Beiu, unde mai multe gospodării şi terenuri agricole au fost afectate de inundaţiile din ultimele zile.

Premierul a vizitat zonele inundate cu barca, deși apa avea doar câțiva centimetri. Mai mult de atât, barca a fost împinsă de pompieri în timp ce ceilalți oameni stăteau cu picioarele în apă.

Ponta a intrat într-una dintre gospodăriile inundate, iar sătenii i-au cerut să sprijine construirea unui dig de apărare pe malul râului Teleorman. Premierul se deplasează cu o barcă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în zonele cel mai grav afectate de inundaţii.

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a anunţat luni, la şedinţa Centrului de Comandă, că numărul persoanelor decedate încercând să traverseze cursuri de apă fără a ţine cont de avertizările autorităţilor a ajuns la patru, în timp ce localităţi inundate sunt în prezent 35.

Oprea, despre responsabilitatea deceselor de la inundații

Avertizarea cod roşu de inundaţii din Teleorman a fost ridicată, iar până marţi, la ora 18.00, rămân sub avertizare cod portocaliu râul Neajlov, în judeţul Giurgiu, râurile Călmăţui, Vedea, Teleorman, Sabar, Ialomiţa şi Pârâul Câinelului, pe sectoarele din judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ialomiţa.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA) emisese anterior avertizare potrivit căreia Codul roşu de inundaţii se menţine în Teleorman, până marţi, la ora 18.00.


Sursă video: realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel