Ponta critică întâlnirea Hollande-Iohannis: Recompense ”pe persoană fizică”

Fostul premier Victor Ponta susține că au ajuns cei de la Deutsche Welle să ne spună ”ceea ce noi știm, dar nu acceptăm”: actualii lideri politici nu aduc niciun avantaj. 

Fostul premier critică întâlnirile premierului Dacian Cioloș și pe cele ale președintelui Klaus Iohannis pentru că în afară de poze frumoase, cei doi lideri politice nu ar obține nimic pentru români. 

”Din pacate au ajuns sa ne spuna chiar si cei de la Deutsche Welle ceea ce noi stim dar nu acceptam - pentru Romania si cetatenii nostri actualii lideri politici (Presedinte, Premier, lideri PNL) nu aduc insa niciun avantaj

- Domnii Iohannis si Ciolos, sunt agreati si sustinuti pentru interesele (legitime altfel) ale Germaniei, Frantei, Comisiei Europene etc - dar nu cer si nu primesc nimic in schimb nimic pentru Romania si romani - nici nu se mai pune in discutie aderarea noastra la Schengen/ nici nu mai vorbim pana in 2019 de ridicarea MCV/ banii europeni alocati Romaniei incep deja sa fie transferati la alte capitole europene ( cum ar fi refugiati)/ Romania nu "contribuie" la deciziile UE ci doar "este de acord" fara sa ceara nimic in interesul sau national legitim!

Recompensele pentru Presedinte si Premier sunt "pe persoana fizica" - cateva vizite protocolare, fotografii si strangeri de mana cu zambete si ...?

Am retinut ca Premierul Ciolos a fost in Germania la clasa "Economic" - nu am inteles insa cu ce s-a intors de acolo pentru Romania?

Presedintele Iohannis a fost la intalnirea cu Doamna Merkel cu premierii din Luxemburg si Belgia pentru ca vorbeste germana - si ce a cerut si a obtinut pentru Romania? Aaa... sa se faca o Agentie Europeana care exista deja!

Azi vine la Bucuresti Presedintele Frantei Hollande ( nu conteaza ca isi incheie mandatul si posibil cariera politica in Aprilie anul viitor) - ce ramane pentru Romania dupa aceasta vizita dincolo de cateva poze frumoase?? Va fi insotit sa viziteze Proiectul Laserului de la Magurele (facut de Guvernul Ponta) si Fabrica de Elicoptere de la Ghimbav (negociata , semnata si demarata tot de Guvernul Ponta)!

Oare pot Dl Iohannis si Dl Ciolos sa faca si ei macar un singur lucru, sa demareze un singur proiect pe care sa putem noi sa il vizitam in 2017?!?! Nein - Non - Ghinion”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel