Ponta continuă schimbările. Şefa Casei de Pensii, revocată din funcţie

doina-parcalabu-Pensii
doina-parcalabu-Pensii

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de revocare din funcţie a Doinei Pârcălabu, şefa Casei Naţionale de Pensii. În perioada cât era în Opoziţie, Victor Ponta a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa Casei de Pensii pe tema CASS-ului luat de la pensionari. Noul preşedinte al Casei de Pensii a fot numită Ileana Ciutan. 

Totodată, premierul l-a numit pe Dorel Fronea în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care conduce Autoritatea Naţională a Vămilor.

 Au mai fost eliberaţi din funcţii Borbely Karoly, secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, şi Dragoş Mihael Ciuparu, preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică.

În locul celor doi, au fost numiţi Nicolae Rotileanu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, respectiv Tudor Prisecaru în funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică.

La Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, a fost numit vicepreşedinte Stan Popa, iar la Ministerul Administraţiei şi Internelor Constantin Cătălin Chiper a fost numit secretar de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel