Ponta: Consilierii prezidențiali, iresponsabili. Vezi de ce spune asta

Victor Ponta 3
Victor Ponta 3

Premierul Victor Ponta a spus, sâmbătă, că operaţiunea prin care Omar Hayssam a fost adus în ţară a reprezentat un succes, însă a ținut să sublinieze "iresponsabilitatea" consilierilor prezidențiali, care "au încercat să deturneze politic acest eveniment".

"Pot să vă spun doar poziţia mea ca premier. Operaţiunea de aducere în ţară a unei persoane condamnate definitiv şi irevocabil a fost o operaţioune autorizată şi aprobată de Guvern. Au fost implicate şi serviciile, a fost o operaţiune de succes.

Regret faptul că, ieri dimineaţă, câţiva iresponsabili, plătiţi din bani publici, au încercat să deturneze politic acest eveniment, au pus şi preşedintele într-o situaţie delicată. Asta este, când lucrezi cu ireponsabili. Vreau să menţionez că toate instituţiile statului au fost autorizate de statul român, conform legii din România. Probabil preşedintele s-a referit la legile din alte ţări, dar aici lucrurile sunt foarte clare", a declarat premierul Victor Ponta, citat de antena3.ro.

Referindu-se la detaliile legate de operaţiune, primul-ministru a explicat că el nu este îndeajuns de naiv încât să creadă în poveşti.

"Dacă dumneavoastră vreţi să jucaţi în filme poliţiste, puteţi să o faceţi. Eu nu pot să vă spun că domnul Hayssam a venit de pe lună, pe un cal înnaripat", a conchis Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel