Ponta confirmă întâlnirea de urgență a liderilor USL

Victor Ponta (5)
Victor Ponta (5)

Liderii USL s-au întrunit duminică seară în ședință de urgență. Informația a fost confirmată de către premierul Victor Ponta, câteva ore mai târziu, la Antena 3.

Premierul Victor Ponta a declarat, în debutul emisiunii "Sinteza Zilei", unde a fost invitat, că s-a întâlnit duminică seară cu ceilalți co-președinți ai USL, liderul PNL Crin Antonescu și cu președintele PC Daniel Constantin, dar și cu alți membri USL.

"Astăzi, înainte de emisiunea dumneavoastră, tot o discuție privată am avut cu Crin Antonescu, cu Daniel Constantin, cu ceilalți colegi ai mei din USL, pentru că mâine avem o ședință a USL, deci sunt lucruri pe care le facem publice și alte lucruri absolut normale, nu e nimic de ascuns. Poți să porți o discuție normală fără să trecu asta  în programul public", a declarat premierul Ponta.

Ulterior, premierul Ponta a revenit asupra subiectului și a oferit mai multe detalii despre temele discutate: "Am discutat în această seară, mâine luăm niște decizii. Nu am discutat foarte mult de ideea de liste comune, ci de faptul că adversarul nostru la alegerile din 2014 rămâne regimul Traian Băsescu și că noi trebuie să ne dăm mâna și că nimic nu este mai important decât să ne ținem de cuvânt și să facem ceea ce de fapt oamenii au așteptat și așteaptă și astăzi de la noi, o guvernare bună și o schimbare a regimului care și-a bătut joc de România în ultimii ani".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel