Ponta, comentariu despre Raed Arafat în calitate de premier

Victor Ponta a spus că strategia de creștere a veniturilor angajaților de la Ambulanță și ISU este corectă și trebuie sprijinită, însă este absolut necesar ca aceasta să fie completată cu achiziția de urgență de mașini și tehnică modernă.

"Indiferent de toti dusmanii si detractorii, de controverse si acuzatii, eu sunt mandru de ceea ce a realizat Raed Arafat in sistemul de interventii in situatii de urgenta - si il consider prin ceea ce face la fel de bun roman ca cei mai multi dintre noi!

Asa cum sunt recunoscator pentru tot ceea ce reusesc cu resurse atat de putine Dr. Alis Grasu si echipa de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov / stiu ca in toate orasele si judetele tarii situatia s-a imbunatatit in ultimii ani ( chiar daca in conditii foarte grele) si ca personalul de la Ambulanta si SMURD (medici, asistenti si paramedici, pompieri) incearca si reuseste de multe ori sa salveze vieti omenesti suplinind ceea ce nu au ca dotare tehnica.

Am considerat mereu ca aceste forte umane si materiale oricum insuficiente trebuie sa lucreze impreuna - si ca toti cei din afara care atata orgoliile si luptele interne gresesc fundamental!

[citeste si]

Fac acest comentariu in calitate de Prim Ministru care a aprobat si maririle de buget si de salarii la cei care lucreaza in domeniu dar si achizitiile noi si accesarea programelor cu fonduri europene nerambursabile / dar si de tata care a avut nevoie de asistenta de urgenta pentru copilul sau ( ceea ce nu doresc nimanui dar din pacate se intampla multora dintre noi)!

Acum strategia de crestere in continuare a veniturilor angajatilor de la Ambulanta si ISU este corecta si trebuie sprijinita / este insa absolut necesar ca aceasta sa fie completata cu achizitia de urgenta de masini si tehnica moderna - altfel Sistemul va intra rapid in colaps ( anul 2016 afost pierdut si chiar 2017 este in pericol)!

In acest sens este bine ca la Ministerul Sanatatii a ramas in functie Dr. Bodog care cunoaste subiectul si de a carei buna credinta nu am niciun motiv sa ma indoiesc. Sper sa aiba rapid sprijinul Premierului si al Ministrului de Finante pentru a rezolva problema achizitiilor! Pentru viata noastra si a familiilor noastre!", a transmis Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel