Ponta: Clasa pregătitoare impusă de Funeriu este o harababură

Ponta
Ponta

Premierul Victor Ponta l-a atacat dur pe fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu. Ponta susţine că din cauza acestuia s-a instalat "harababura" la nivelul clasei pregătitoare. Premierul a precizat că va susţine alături de ministrul Educaţiei mutarea clasei pregătitoare înapoi la grădiniţă de la anul.

"Eu în continuare susţin că harababura şi dezastrul generat de fostul ministru Funeriu cu clasa pregătitoare reprezintă o harababură şi o prostie şi vă susţin în continuare pentru a repune lucrurile în ordinea lor normală: clasă pregătitoare la grădiniţă. La cinci ani jumate îl trezeşti (pe copil-n.r.) la 7 dimineaţa, îl ţii opt ore...asta numai supraoamenii de tip Funeriu sunt capabili, noi ceilalţi, oamenii obişnuiţi, nu avem asemenea pretenţii, dorim să avem grijă de copii, nu să ne batem joc de copii. Dacă nu au reuşit să îşi ducă cele 50 milioane lei la firmele lor, cred că nu mai au niciun interes în clasa pregătitoare", a spus Ponta, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Ecaterina Andronescu să pregătească pentru anul viitor un mod de şcolarizare care să aibă grijă de copii şi de părinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel